Νόνη Δούνια: «Έχω βιώσει bullying στην πολιτική, έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύω την αξία μου επειδή προερχόμουν από άλλο χώρο»

Με αφορμή τους επώνυμους που πήραν θέση στην περιφέρεια Αττικής, μετά την ψήφισή τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, η Νόνη Δούνια μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πήρε θέση αποκαλύπτοντας πως η ίδια έχει υποστεί bullying την περίοδο που ήταν βουλευτής. Αφορμή για την αποκάλυψη της Νόνης Δούνια στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Πάνος Κατσαρίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι διαφωνεί με το να μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις πρόσωπα απλά επειδή χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας.

«Δεν είναι το ίδιο ικανοί αυτοί οι άνθρωποι να φέρουν εις πέρας το χαρτοφυλάκιο που θα τους δοθεί; Είναι λιγότερο ικανοί. Πήραν αυτή τη θέση γιατί τους ψήφισε ο κόσμος, που σημαίνει ότι τους εμπιστεύεται, τους πιστεύει και τους επέλεξε. Φυσικά και θα φανεί αν είναι ικανοί… Όλοι κρίνονται. Εσύ τώρα διατηρείς τα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία.

Είμαι πρώην βουλευτής και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το bullying του τύπου, “α, για να δούμε, κάνεις, γιατί είσαι σε έναν άλλο χώρο και ενδεχομένως να μη μπορεί να ασχοληθείς με τα κοινά”. Βεβαίως και το έχω νιώσει αυτό. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύεις την αξία σου. Στη Βουλή υπάρχουν πρόσωπα που είναι ικανά και πρόσωπα που δεν είναι ικανά, ανεξάρτητα με το επάγγελμα και τον χώρο από τον οποίο προέρχονται. Δεν υπάρχει κληρονομικό χάρισμα στην πολιτική, εκεί μπαίνω και δουλεύω» είπε η Νόνη Δούνια.

Read More

And More