Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: «Θεωρώ αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς να υπάρχουν»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε τη Δευτέρα 22/4 η Νόνη Δούνια.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές, σχολίασε τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Δεν μπορώ να αφήσω σχόλια και κριτικές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μου. Εάν πειράξουν με τα αρνητικά σχόλιά τους την οικογένειά μου, θα με βρουν απέναντί τους», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

«Είμαστε σε μία εποχή που δεν χωρούν ούτε σεξιστικά σχόλια, ούτε ρατσιστικά σχόλια. Σε ένα ψηφοδέλτιο που ο άλλος συμπορεύεται και είναι συνυποψήφιος με γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει σημαία τους τα δικαιώματα των γυναικών όπως η Σοφία Μπεκατώρου, υπάρχει μια αντίφαση. Οπότε το θεωρώ αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιες τοξικές συμπεριφορές, τέτοιους χαρακτηρισμούς να υπάρχουν», ανέφερε η Νόνη Δούνια για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όσον αφορά στα αυξημένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, η Νόνη Δούνια σημείωσε: «Δυστυχώς  αυτή την περίοδο οι αριθμοί με τα θύματα της ενδοοικογενειακή βίας δείχνουν μια πάρα πολύ κακή συνθήκη και ενώ θέλω να πιστεύω ότι γίνονται βήματα, παράλληλα βλέπεις ότι η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα σε σχέση με τη θέση της γυναίκας σήμερα. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά. Τα πρώτα παραδείγματα είναι τα παραδείγματα που παίρνουμε από το σπίτι μας, άρα λοιπόν, εμείς καλούμαστε ως γονείς να δίνουμε το παράδειγμα στη νέα γενιά».  

Read More

And More