Νόνη Δούνια: «Στα 52 μου ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, τι είμαι και όποιος μπορεί, το αντιλαμβάνεται»

Η Νόνη Δούνια μίλησε στο Breakfast@Star και στη Λιλή Πυρράκη για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega με τον Κώστα Τσουρό.

«Δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση με οτιδήποτε προκειμένου απλά να επιστρέψω. Περνάμε καλά, ο Κώστας είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος και έχουμε δέσει ως παρέα», ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Αναφερόμενη στις έντονες στιγμές της πορείας της: «Έχω δεχτεί bullying και στη δουλειά μου ως μοντέλο και όταν μπήκα στην πολιτική και γενικότερα το bullying είναι διάχυτο παντού», απάντησε η Νόνη Δούνια και εξομολογήθηκε: «Δουλεύω από 18 χρονών, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Στα 52 μου χρόνια ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, τι είμαι και όποιος μπορεί το αντιλαμβάνεται».

Η Νόνη Δούνια σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, όταν σε συνέντευξή της μίλησε για τον συνεργάτη της, Δημήτρη Πανόπουλο που αδίκησε με την έντονη συμπεριφορά της.

«Μου άρεσε που τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού ανοιχτά. Μου αρέσει να είναι ειλικρινείς οι άνθρωποι τηλεοπτικά, να παραδέχονται λάθη τους και να ζητούν συγγνώμη», σχολίασε η Νόνη Δούνια. 

Read More

And More