Νόνη Δούνια: «Βρίσκομαι σε μια παύση στην πολιτική – Δεν νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φαινόμενο»

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time για τη φετινή της συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό στο Mega αλλά και την εμπειρία της στον χώρο της πολιτικής.

«Εκείνος μου έκανε την πρόταση και ήμουν δική του επιλογή. Εύχομαι να θεωρεί ότι έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η συνεργασία μας είναι η αρχή μιας νέας φιλίας και του το είπα από την πρώτη στιγμή», είπε η Νόνη Δούνια για τον Κώστα Τσουρό.

Για τη Ναταλία Γερμανού η οποία βρίσκεται «απέναντι» τους τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, η Νόνη Δούνια σημείωσε: «Είναι μία καταξιωμένη παρουσιάστρια. Δεν θεωρώ ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, πάμε παράλληλα. Εκείνη έχει ένα πάρα πολύ καλό και πιστό κοινό και εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα δικό μας κοινό».

Στη συνέχεια, η Νόνη Δούνια σχολίασε: «Όταν μου έγινε η πρόταση για την εκπομπή, η πρώτη που πήρα τηλέφωνο ήταν η Ναταλία Γερμανού, αν αυτό σας λέει κάτι, τον εκτιμά πάρα πολύ τον Κώστα Τσουρό».

Για την εμπειρία της στην πολιτική: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια παύση. Υπήρξαν εκλογές που δεν επανεκλέχθηκα, δούλεψα πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φαινόμενο», σχολίασε κλείνοντας η Νόνη Δούνια στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου. 

Read More

And More