Νότης Σφακιανάκης: Ο ανιψιός του απαντά πρώτη φορά για τις φήμες επιστροφής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τα πράγματα για όσα γράφονται. 

«Δεν ξέρω από ποιον μάθαμε για την επιστροφή του θείου μου. Αυτά βγαίνουν από τα social media και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μέσα Μαζικού Επηρεασμού που θα έλεγε και ο θείος μου. Ποιος ενημερώθηκε για κάτι τέτοιο; Από που το μάθανε αυτό; Δεν υφίσταται η επιστροφή του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν θα ισχύει κάτι τέτοιο, θα το πει μόνος του», είπε αρχικά ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη. 

«Ο θείος μου την τελευταία φορά που τον είδα μου είπε ότι έχει κοινωνικό προβληματισμό. Υπάρχει ένα σύστημα, μια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι προσβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες του. Ο Νότης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Είχε πει κάποτε ότι πριν κλείσουν τα φώτα θα έχει αποχωρήσει, αυτό συμβαίνει σήμερα λοιπόν», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης. 

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης απάντησε και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον καλλιτέχνη να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αυτά είναι λόγια των επιτήδειων που θέλουν δημοσιότητα από τον θείο μου. Είναι μια επιλογή ξεκούρασης και αφοσίωσης στα δικά του θέματα. Είναι με την οικογένειά του και είναι πολύ καλά». 

Read More

And More