Ντέμης Νικολαϊδης: Ακολουθεί τα χνάρια της Δέσποινας και μπαίνει στη τηλεόραση!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Δέσποινα! Ποια Δέσποινα; Ε, η Δέσποινα είναι μία. Η Δέσποινα Βανδή.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο άνδρας της ζωής της, ο έρωτας της ζωής της, είπε κι αυτός να πει το μεγάλο “ναι” και να δοκιμάσει να μπει στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγραψε την δική του χρυσή ιστορία φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, μετά από στενή πολιορκία που δέχτηκε, αποφάσισε να δοκιμάσει την τηλεοπτική του τύχη και να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες, κρατώντας τον ρόλο του παρουσιαστή-σχολιαστή.

Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στο Open που από αύριο θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό αέρα, μ΄ένα πρόγραμμα που το σίγουρο είναι πως θα τραβήξει επάνω του όλα τα φώτα και θα συζητηθεί.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“… Ο κορυφαίος πρώην διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας έρχεται να αλλάξει τις κυριακάτικες νυχτερινές συνήθειές σας.

Με την αντισυμβατικότητα, την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δώσει άλλη διάσταση στο σχολιασμό και στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας μέσα από το Total Football, το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Ντέμη Νικολαΐδη, η καινούργια αθλητική εκπομπή του Open θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων.

Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο.

Το ποδόσφαιρο όπως -θα έπρεπε να- είναι μέσα από την καθαρή ματιά του Ντέμη Νικολαΐδη έρχεται αποκλειστικά στο Open!

Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football…”

 

 

Read More

And More