Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε από τη σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη

Ντέμης Νικολαΐδης και Φανή Σπυριδάκη δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή χώρισε από την επιχειρηματία. Μάλιστα, το ζευγάρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, διατηρώντας όμως μέχρι και σήμερα κάποια επικοινωνία.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού, ήταν στα γενέθλια του Ντέμη Νικολαϊδη, στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη.

Οι λόγοι χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

Η Φανή Σπυριδάκη είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της έχει ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. 

Η Φανή Σπυριδάκη έχει γαλλικές αναφορές, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, καθώς και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών. Μάλιστα, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles, ενώ το 2018 την είχαμε δει σε ένα επεισόδιο του MasterChef. Η σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη έγινε γνωστή τον περασμένο Μάιο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” να τρώνε μαζί με φιλικό ζευγάρι σε ταβέρνα στο Πέραμα

Φωτογραφίες από τη ζωή της:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164