Ντέπυ Γκολεμά για Έλενα Χριστοπούλου: «Μακάρι να βρει δουλειά η κοπέλα»

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα όπου, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και τα προγράμματα της σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

Ντέπυ Γκολεμά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Σαλαμίνα για την οποία και δεν γνώριζε, η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε:

«Και η παιδεία παίζει έναν ρόλο, όταν σου λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πήγε στη Σαλαμίνα και που δεν ήξερε πού είναι η Σαλαμίνα και διάφορες περιοχές, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Είπε πως θέλει να κάνει πρωινό, αλλά κι εγώ θέλω να κάνω διάφορα πράγματα, αλλά δεν μου΄ ρχονται», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Ντέπυ Γκολεμά για Έλενα Χριστοπούλου

Όσο για την Έλενα Χριστοπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ντεπυ Γκολεμά μάλλον ξαφνιάστηκε με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου: «Έλενα Χριστοπούλου; Γίνε λίγο πιο σαφής;» είπε η γνωστή τηλεκριτικός.

Ενώ απάντησε: «Δεν ξέρω, μακάρι να βρει δουλειά η κοπέλα».

Η Ντέπυ Γκολεμά  σχολίασε και την δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη στην μετάδοση της Eurovision: «Ο Γιώργος είναι ένας κύριος που λέει τη γνώμη του. Ίσως δεν έπρεπε να την πει, μέσα από την ΕΡΤ, ένα κανάλι που σε έχει επιλέξει για μία συγκεκριμένη δουλειά», είπε η Ντέπυ Γκολεμά

Read More

And More