Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε σήμερα το πρωί 5 Μαϊου καλεσμένη στην εκπομπή «Βuongiorno» και από τη συζήτησή της με τη Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Σίας Κοσιώνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο, με την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου να θεωρείται πλέον δεδομένη. Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για τη Σία Κοσιώνη, η Ντέπη Γκολεμά δήλωσε ότι κάπου πρέπει να έχει δίκιο και η δημοσιογράφος και πώς το μόνο κανάλι στο οποίο θα μπορούσε να πάει είναι η ΕΡΤ.
«Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Σία Κοσιώνη, η δική μου άποψη είναι ότι κάπου έχει δίκιο. Εάν το πρόβλημα είναι αυτή η ιστορία με το ντοκιμαντέρ της 17Ν, πιστεύω εκεί εστιάζεται το πρόβλημα και όχι στον Παπαδρόσο, πιστεύω ότι κάπου έχει δίκιο. Για δείτε το λίγο, για σκεφτείτε. Στη δουλειά γίνονται αυτά. Έχει αλλάξει και η ίδια η τηλεόραση.
Οι ιδιοκτήτες δεν είναι πια όπως παλιά, δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πια. Υπάρχουν επιχειρηματίες, οι οποίοι κοιτάνε τη δουλειά τους. Στην αρχή πίστευα ότι η Σία θα μείνει εκεί, και ότι αυτό είναι το κανάλι που της ταιριάζει. Αυτή την άποψη είχα. Τώρα αυτά που λέτε εσείς, και με αυτά που ακούω, και με 1-2 τηλέφωνα που έκανα, αν δεν ευοδωθεί αυτό το τελευταίο ραντεβού, σκέφτομαι ότι η μόνη πόρτα που θα μπορούσε να της ανοίξει είναι αυτή της ΕΡΤ. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο» είπε η Ντέπυ Γκολεμά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
