Ντέπυ Γκολεμά: «Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς είναι το Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στην Άννα Ζηρδέλη.

Η γνωστή τηλεκριτικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά, για τη μεγάλη αποτυχία της σεζόν, για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς κατά την άποψή μου είναι στον ΣΚΑΪ, το «Πρωινό μας» και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση», τόνισε αναφερόμενη στον Νίκο Μουτσινά και συμπλήρωσε: «Σημασία δεν έχει πως θα έβλεπα εγώ τον Νίκο Μουτσινά, αλλά πως θα βρει εκείνος τα πατήματά του».

Στη συνέχεια, η Ντέπυ Γκολεμά ρωτήθηκε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία όπως είπε δεν την γνωρίζει.

«Ποιά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του Love Ssland, άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους «Ράδιο Αρβύλα» δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα», παραδέχθηκε.

Τέλος, η τηλεκριτικός αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά αποκαλύπτοντας τι την ενοχλεί πάνω του. «Με ενοχλεί ο Ρουβάς που απλώνει το πόδι του στο Voice, το Just το βλέπω, ρίχνω κάποια ματιά».

Read More

And More