Ντόρα Δούμα: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – «Έχασα τον κόσμο, έχω πάθει σοκ»

Ανείπωτο πόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο και, ιδιαίτερα στα αγαπημένα της πρόσωπα, έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών. 

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου θα μένει πάντα ζωντανή μέσα από τους ρόλους της, αλλά και τις ερμηνείες της στις ταινίες τις οποίες πρωταγωνίστησε και προβάλλονται μέχρι και σήμερα, μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σούρας το μεσημέρι της Κυριακής 18/9 μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο οποίος έπειτα από επικοινωνία που είχε με την Ντόρα Δούμα, αποκάλυψε την είδηση.

Η Ντόρα Δούμα τη Δευτέρα 19/9 έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό, και ιδιαίτερα συγκινημένη και σοκαρισμένη, δήλωσε πως ήταν πολύ ξαφνικό για εκείνη.

Η αδελφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Έχασα τον κόσμο, αυτό έχω να πω. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας ζητώ χίλια συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός. Σας ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, έχω πάθει σοκ».

Read More

And More