Ντόρα Κουτροκόη: Τα “καρφιά” για Οικονόμου – Παυλόπουλο – «Δεν πήραν θέση στο “ψαλίδισμα”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/5 η Ντόρα Κουτροκόη

Η δημοσιογράφος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αθηναΐδα Νέγκα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ξαφνικό «διαζύγιό» της με τον ΣΚΑΪ και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

«Δουλεύω στον χώρο από το 1998 ως ρεπόρτερ. Αυτό το μέσα σε μία νύχτα να μου ανακοινωθεί χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει κλίμα να σε βάλει σε διαδικασία σκέψης να πεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σίγουρα έβλεπα ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή ήταν περιορισμένος και μίκραινε», είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη.

Η διεύθυνση ενός σταθμού παίρνει μια τέτοια απόφαση που στηρίζουν και οι συνεργάτες σου – γιατί αυτή ήταν η στάση και των συμπαρουσιαστών μου και του Δημήτρη και του Άκη δηλαδή ότι δεν πήραν θέση σε αυτό το ψαλίδισμα από την αρχή. Ήμασταν ένα τρίγωνο και ξαφνικά ήταν μια ευθεία, ο Άκης και ο Δημήτρης.

Εμπιστευόμουν και τους δύο πάρα πολύ γιατί τον έναν τον ήξερα 20 χρόνια και με τον άλλον συνεργαζόμουν στο Open και πηγαίναμε καλά. Αυτό που συνέβη σε καμία περίπτωση δεν με έκανε να αγαπήσω λιγότερο τη δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι σκληρή, αυτά μπορούν να συμβούν. Καλό θα ήταν και οι διευθύνσεις των καναλιών και οι συνάδελφοι να προστατεύουν ο ένας τον άλλον», τόνισε η Ντόρα Κουτροκόη.

«Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι έχω πολύ μεγάλη αγάπη στον Γιώργο Παπαδάκη. Ήμουν στο πλευρό του, θεωρώ ότι όταν δει ότι οι συνεργάτες του μπορούν τους δίνει τον χώρο. Είναι πολύ μεγάλο σχολείο για όλους μας, μαθαίνεις τηλεόραση, μαθαίνεις τι είναι είδηση, μπαίνεις και στο πολιτικό ρεπορτάζ», πρόσθεσε, επίσης, η Ντόρα Κουτροκόη.

Read More

And More