Ντόρα Μακρυγιάννη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και την κρίση ηλικίας – «Ήρθαν όλα πολύ απότομα»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 24/10 φανερά ανανεωμένη στην εκπομπή “Τhe 2Night Show”.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Μετά τη φωτιά» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και την ανεμελιά της νεανικής της φάσης που της έχει λείψει.

«Φέτος έχω πάθει μια κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι στον εαυτό μου. Μπήκε στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη…» ανέφερε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή… Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα… Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά… Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου… Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα… Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός ενώ παραδέχτηκε:

«Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα… Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, “τι 32, πότε;”».

Τέλος, η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε, «Την περίοδο του κορονοϊού τα πέρασα δύσκολα.  Ευτυχώς ήμουν μαζί με την αδελφή μου, ζήλευα τους φίλους μου που ήταν στην επαρχία».

Read More

And More