Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν με φλέρταρε κανείς, ο Ισίδωρος Κούβελος εμφανίστηκε και ήταν θρασύτατος»

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από την 17 Νοέμβρη αλλά και το πώς ήρθε στη ζωή της ο δεύτερος άνδρας της, Ισίδωρος Κούβελος.

«Μετά από 9 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος. Σε αυτά τα χρόνια δεν με φλέρταρε κανείς. Δεν ξέρω γιατί. Οι γυναίκες που είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους δεν έχουν πολλές περιπτώσεις… τρομάζουν τους άνδρες. Φοβούνται αυτό το μοντέλο γυναίκας. Δεν είχα και την ευκαιρία να πω σε πολλούς ανθρώπους «όχι». Δεν εμφανίζονταν! Εμφανίστηκε ο Ισίδωρος, ο οποίος ήταν θρασύτατος. Μπήκε επιθετικά. Ζήτησα από μια φίλη μου να τον φέρει στην γιορτή μου. Ήθελε να έρθει οπωσδήποτε να μου ευχηθεί. Ήρθε… και ξαναήρθε. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν είχα και μεγάλες ερωτικές επιτυχίες. Ερωτεύτηκα τον Ισίδωρο, ήμουν 43 ετών» αποκαλύπτει η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Αποφάσισα ότι θα παντρευτώ μετά από κάποια στιγμή. Με κέρδισε με το χιούμορ και την προσωπικότητά του. Το μεγάλο λάθος μου ήταν ότι δεν έκανα παιδί μαζί του» παραδέχτηκε η πολιτικός.

Read More

And More