Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη» – Φεύγει και ο δεύτερος γιος της για σπουδές

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την ζωή της και τους γιους της οι οποίοι σήμερα είναι 19 και 18 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια  αναφέρθηκε στην σχέση της με τον χρόνο και το πώς βλέπει πλέον τους γιους της ως νεαρούς άνδρες.

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι.

Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Για την στιγμή του αποχωρισμού, όταν ο μεγάλος της γιος μετακόμισε για τις σπουδές του στην Κύπρο: «Ο μεγάλος σπουδάζει στην Κύπρο, θα πάει μάλλον εκεί και ο μικρός. Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη.

Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίουτ

Read More

And More