Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το Σάββατο 10 Μαΐου η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρότι οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, το τελευταίο διάστημα ο φακός τους έχει τσακώσει αρκετές φορές σε κοινές εξόδους, με τελευταία εμφάνιση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο κοινό ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Ισπανία.
Αυτή τη φορά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης απαθανατίστηκαν από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την ώρα που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με τον σύντροφό της, καθώς είχε ακουμπήσει επάνω του, κρατώντας τον αγκαλιά. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από την πλευρά του, ήταν πιο διακριτικός, ακουμπώντας τρυφερά το χέρι της συντρόφου του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ