Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η παρατήρηση που δέχτηκε από τους γιους της – «Σηκώθηκα και χόρευα στo beach bar»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον της ΕΡΤ. Σε μια απολαυστική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η ηθοποιός μίλησε για τους γιους της αλλά και το γεγονός ότι μάλλον την έχουν κάνει… μπλοκ στα social media.

«Ο ένας είναι στην Κύπρο και σπουδάζει 2ο έτος στο Πανεπιστήμιο και ο άλλος τελειώνει και λογικά θα πάει και εκείνος στην ίδια σχολή. Από τη μία χαίρομαι πολύ που τους βλέπω που έχουν γίνει άντρες και είναι και καλά παιδιά. Βλέπω πια την προσωπικότητά τους, πως κινούνται, πως σκέφτονται, πως κρίνουν τα πράγματα. Ο ένας είναι 1,97 και ο άλλος 1,85, νιώθω περίεργα.

Εγώ να μπω στο τρυπάκι και να κάνουμε παρέα. Βράδυ δεν θέλουν. Περνάμε ωραία όταν κάνουμε παρέα. Το καλοκαίρι που ήμασταν στον Πόρο και χόρευα στο beach bar και μου έλεγαν “Ρε μαμά, όχι σε κλαμπ μαμά”. Στα social media ακολουθούμε ο ένας με τον άλλον αλλά ανά διαστήματα δεν μπορώ να δω τα Stories τους! Μου κρύβουν τα stories. Μου λένε ότι κάθομαι και τους σχολιάζω τις φωτογραφίες και δεν θέλουν» αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Read More

And More