Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήταν λίγο τρομακτική η πρώτη μου γέννα – Ο Διονύσης βγήκε με κουτάλα»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» μιλώντας για την μητρότητα, από τη γέννηση των γιων της μέχρι την ενηλικίωσή τους. 

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια αναφερόμενη στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αποκάλυψε πως πήρε αρκετά κιλά, κάτι που συνέβη και με τον δεύτερο γιο της.

«Στις εγκυμοσύνες μου πήρα από 30 κιλά και στις δύο αλλά τα έχασα. Δεν έτρωγα τόσο πολύ, αλλά κι γι’ αυτό τα κιλά τα έχασα μετά πολύ γρήγορα μέσα σε 40 μέρες», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια θυμήθηκε την πρώτη της γέννα: «Γέννησα φυσιολογικά. Η πρώτη φορά ήταν λίγο τρομακτική γιατί ο Διονύσης  παρότι που τα είχε όλα σωστά, δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει. Μας πήρε πάρα πολύ ώρα να βγει και αναγκαστήκαμε να τον βγάλουμε με εμβρυουλκό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να βγει, πήρε λίγη ώρα και έχει και ένα σημάδι στο μάτι του γιατί όπως βγήκε με την κουτάλα, τραυματίστηκε λίγο και του έχε μείνει», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

Read More

And More