Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κι όμως, έπεσε σε νέα ανδρική αγκαλιά και το απολαμβάνει όσο ποτέ!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί αυτή την εποχή για την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τόνοι μελάνης που όχι δεν αφορούν στα επαγγελματικά της, αλλά στα προσωπικά της, μιας και οι συνεχείς εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και το μπαράζ έμμεσων δηλώσεων που έχουν υπάρξει, έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για το νέο ειδύλλιο της πόλης, το οποίο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί… καθαρά και ξάστερα. Αν και όπως έλεγε και η γιαγιά μου; “Ο έρωτας και ο βήχας κρύβονται”; Εμ, δεν κρύβονται!

Παρόλα αυτά, αυτές τις ημέρες η Ντορέττα έχει πέσει σε μία νέα, ανδρική αγκαλιά. Σε μία αγκαλιά στην οποία έχει πέσει και φαίνεται να το απολαμβάνει όσο ποτέ!

Αλήθεια, η Ντορέττα περνά πολλές ώρες της ημέρας της στο πλευρό του Παύλου. Ποιος είναι ο Παύλος; Είναι άνδρας νέος, ωραίος και γοητευτικός. Όμως, λατρεμένη μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Πρόκειται για τον γνωστό χορευτή του “Dancing with the stars”, με τον οποίο η Ντορέττα γνωρίζεται εδώ και πέντε χρόνια.

Δηλαδή, αυτή η σχέση ξεκίνησε από την εποχή που η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε πάρει μέρος στο τάλεντ-σόου του καναλιού του Αμαρουσίου και με την πολύτιμη βοήθεια του Παύλου είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις κι όλα τα βλέμματα…

Τώρα ,λοιπόν, όπως λέει και η ίδια στο instagram, έφτασε η στιγμή “για να επιστρέψει ο… δολοφόνος στο τόπο του εγκλήματος”. Με άλλα λόγια; Αυτή τη Παρασκευή η Ντορέττα θα εμφανιστεί εκτάκτως στο “Dancing”, όπου εννοείται πως θα καθίσει στη κριτική επιτροπή, αλλά παράλληλα θέλησε και να χορέψει.

Μάλιστα, έχει ,ήδη, ξεκινήσει εντατικές πρόβες, από τις οποίες κι ανέβασε την παρακάτω χαρακτηριστική φωτό:

Όσο για το ποιο ακριβώς ήταν το μήνυμα που συνόδευε το συγκεκριμένο “κλικ”;

“…Μετά από πέντε χρόνια ,ξαναγυρνάμε στον τόπο του εγκλήματος ,μαζί με τον @dlpavlos ,για έναν ακόμα χορό.Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και η χαρά μεγάλη!Την Παρασκευή στο @dwts_ant1 ,history repeats itself…#rehearsals #dwts #grateful #cantwait#excited #happymemories #dance #tango#argentina…”

Εννοείται δε, πως τα “like” άρχισαν να πέφτουν βροχή και για ένα πράγμα είμαι σίγουρη, πως ετοιμάζουν μία χορογραφία που θα καθηλώσει!!!

 

 

Read More

And More