Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Game of Chefs στον ΑΝΤ1

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η παρουσιάστρια του reality μαγειρικής του ΑΝΤ1 Game of Chefs. Η παρουσιάστρια βρίσκεται και επισήμως στον ΑΝΤ1 από την προηγούμενη Παρασκευή, την ημέρα που -σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT και του Γιώργου Σκρομπόλα- υπέγραψε το συμβόλαιο της με το κανάλι.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως μαθαίνουμε, μπήκε για γύρισμα την περασμένη Τρίτη και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «έδεσε» αμέσως με τους τρεις κριτές: Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά. Οι τρεις chef κάνουν πλάκα με την Ντορέττα για τις μαγειρικές της ικανότητες και η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη.

Η ίδια η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πρόδωσε έμμεσα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τη συμμετοχή της στο Game of Chefs, με μια φωτογραφία και ένα λακωνικό σχόλιο…

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πώς με όποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ έχει καταπιαστεί και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, έχει ανταπεξέλθει επάξια και με το παραπάνω. Αναμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την δούμε στον νέο της ρόλο.

Οι μηχανές στο Game of Chefs είναι αναμμένες στο φουλ με καθημερινά γυρίσματα. Οι παίκτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πέραν του ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο, έχουν και ιδιαίτερες προσωπικές ιστορίες που θα ξαφνιάσουν όταν βγουν στον αέρα.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο  Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Το  Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

πηγή: zappit.gr

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164