Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μεγαλώνοντας σταμάτησα να κάνω πλάκα, είμαι πιο ξεκάθαρη»

Στο πλατό της εκπομπής, Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της, τα παιδιά της, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά με νέα εκπομπή.

Σχετικά με τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό της με το πέρασμα του χρόνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου Παραδέχτηκε: «Είμαι άνθρωπος που θα κάνει πλάκα. Αλλά αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με χιούμορ. Θα αυτοσαρκαστώ αλλά αυτό έχει και ένα μειονέκτημα, ότι πολλές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι σου συμβαίνει, εάν υποφέρεις για παράδειγμα.

Εγώ που κάνω πλάκα και αυτοσαρκάζομαι αυτό δίνει περίεργα μηνύματα στο κατά πόσο κάποιος πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του, γιατί κάτι με ενοχλεί ή με πληγώνει. Μεγαλώνοντας το έχω σταματήσει αυτό – το να κάνω πλάκα – και είμαι πιο ξεκάθαρη»,  ανέφερε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά: «Με χαρά θα έκανα ξανά κάποιο τηλεπαιχνίδι. Πρωινό δεν θα έκανα σίγουρα, αλλά παίζει ρόλο και η παρέα. Εγώ, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα κάναμε ωραίο πρωινό; Με ρωτήσατε τι θα ήθελα», απάντησε με χιούμορ η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Read More

And More