Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον ΣΚΑΙ!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον ΣΚΑΙ! | tlife.gr

Η νέα εβδομάδα στο «Πρωινό» ξεκίνησε με μία ενδιαφέρουσα συνάντηση. Με μία συνάντηση που είχε άφθονο τηλεοπτικό παρασκήνιο! Η Φαίη Σκορδά κέρασε σήμερα «Πρωινό» την Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι δυο τους; Είπαν πολλά!

Η Ντορέττα βρέθηκε απέναντι από την Φαίη και με απόλυτη ειλικρίνεια της μίλησε για όλα… Για το θέατρο, τη τηλεόραση, τα προσωπικά της σχέδια…

Φυσικά, σε ότι με αφορά στάθηκα στις τηλεοπτικές αποκαλύψεις που έκανε η Ντορέττα, για το πως ακριβώς ήρθε το τέλος στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και γιατί βρέθηκε εκτός. Πως μας προέκυψε αυτό το τηλεοπτικό «διαζύγιο» και για ποιους λόγους;

Η Ντορέττα χωρίς… φόβο και με πολύ… πάθος, μας τα είπε όλα!

«…Πέρυσι ξεκινήσαμε με άλλο πράγμα, προχωρήσαμε με κάτι άλλο, μετά έγινε κάτι άλλο και μετά κατέληξε να είναι κάτι άλλο. Καλώς ή κακώς, μετά από όλα αυτά δεν προέκυψε κάποιο project στο κανάλι, το οποίο να ήταν για μένα. Δεν έγινε μια αντίστοιχη εκπομπή σαν το «Εδώ» που είχαμε κάνει πέρυσι μεσημεριανή, η prime time ζώνη του σταθμού είναι καλυμμένη από προγράμματα, οπότε δεν υπήρξε κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε να δουλέψουμε και σταμάτησε η συνεργασία μας, πολύ απλά», λέει η ηθοποιός και παρουσιάστρια και σπεύδει να συμπληρώσει:

«…Σαφέστατα και με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κομμάτι και θέλω να κάνω πράγματα και να εξελίσσομαι, αλλά από την άλλη δεν θα πάω να κάνω και κάτι το οποίο δεν μου αρέσει, ή δεν μου ταιριάζει, ή δεν με καλύπτει. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε με τον ΣΚΑΙ, δεν υπάρχουν κακές σχέσεις, ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση. Απλά το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό στη συγκεκριμένη περίοδο για κάτι καινούριο. Αυτό…»

READ more