Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χώρισαν μετά από 8 μήνες σχέσης

Χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης η Ντούα Λίπα και Ρομέν Γαβράς

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, η ποπ τραγουδίστρια και ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς, καθώς η Ντούα Λίπα θέλει να αφοσιωθεί στη μουσική της, ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ.

«Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει τα καλλιτεχνικά της βήματα για τίποτα και για κανέναν» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έχει επέλθει εδώ και έναν μήνα, όταν η Ντούα Λίπα κυκλοφόρησε το τελευταίο της single «Houdini»

Να σημειωθεί, πως η Ντούα Λίπα και ο Ρομέν Γαβράς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο και για τελευταία φορά τους είδαμε μαζί σε βραδινή έξοδο τον περασμένο μήνα, όπου μαζί τους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας.

Να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελλάδα, περνώντας μέρος των διακοπών του στη Σίφνο και την Πελοπόννηση.

Η Ντούα Λίπα πριν αρχίσει να βγαίνει με τον γιο του Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, ήταν σε σχέση με τον Άνγουαρ Χαντίντ, αδερφό της Μπέλα και Τζίτζι.

 

 

Read More

And More