Στο T-live

Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: “Αν δεν είχα εμβολιαστεί, θα είχα διασωληνωθεί”

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο 45χρονος αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και επιχειρηματίας μίλησε στο TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

Ο ίδιος ήταν εμβολιασμένος, ωστόσο νόσησε από covid-19 και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς ο υψηλός πυρετός δεν υποχωρούσε. «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, θα είχα διασωληνωθεί από την πρώτη στιγμή» παραδέχτηκε ο ίδιος στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha. Σε όλο αυτή την περιπέτεια, στο πλευρό του ήταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη. «Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η αδερφή μου καθόταν και εγώ την έβλεπα από το παράθυρο» εξομολογήθηκε.

«Είχα κάνει το εμβόλιο της Johnson, το μονοδοσικό. Είχα μικρό κύκλο επαφών και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτή τη φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας μας. Μετά το εμβόλιο εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου χαλάρωσαν. Κόλλησα τρεις μήνες μετά το εμβόλιο. Όταν κόλλησα δεν το κατάλαβα, γιατί πίστευα ότι είναι από το κλιματιστικό ή τη μηχανή. Την τέταρτη ημέρα έκανα self test και βγήκε θετικό. Έκανα το μοριακό στη συνέχεια και επιβεβαιώθηκε. Ήμουν γενικά ψύχραιμος, αλλά πήρα και τα μέτρα μου.

Μου έκανε όλο αυτό πνευμονία από την τρίτη ημέρα και στους δύο πνεύμονες. Ήταν πολύ επιθετικό. Εξαντλήθηκα. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο, ήταν τρομαγμένοι οι γιατροί. Καθυστέρησα αρκετά, σύμφωνα με την κλινική μου εικόνα. Μου έκαναν τις εξετάσεις και μου είπαν “θα νοσηλευτείτε”. Μου έκαναν μια θεραπεία και συν το εμβόλιο, κατάφεραν να γυρίσουν λίγο την κατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα για να ξανανέβει το οξυγόνο» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Ρουμελιώτης. 

Read More

And More