Ο Αιμίλιος Χειλάκης για την αλλαγή στην ημέρα προβολής των Πανθέων: «Δε μπορεί να επηρεάσει θετικά, άνθρωποι έχουν υπολογίσει σε μια αμοιβή»

Για την αλλαγή στην ημέρα προβολής των Πανθέων και τη μείωση των επεισοδίων της σειράς, μετά την εισαγωγή του Survivor στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή «Βreakfast @Star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε ότι τον στεναχώρησε η εξέλιξη αυτή και εξέφρασε τη γνώμη του πως αυτή η αλλαγή μόνο θετικά δε μπορεί να επηρεάσει τη σειρά. Ακόμη, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε πως όλο αυτό επηρεάζει άμεσα και όσους δουλεύουν για τη σειρά καθώς είχαν υπολογίσει σε μια αμοιβή που εκ των πραγμάτων θα μειωθεί.

«Με στεναχώρησε αυτή η αλλαγή. Η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σειρά. Θα πρέπει να γίνει μια διαφημιστική εκστρατεία από τον ΣΚΑΙ για να δείξει ότι η αλλαγή του προγραμματισμού είναι μια καλή κίνηση. Θα μειωθούν τα επεισόδια των Πανθέων, άρα και τα γυρίσματα και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υπολογίσει σε μια αμοιβή, η οποία θα ήταν αντίστοιχη των επεισοδίων που κοπήκαν», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

 «Τα κανάλια κοιτάνε την εμπορικότητα του προϊόντος. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να μιλήσεις για καλλιτεχνικό προϊόν».

Read More

And More