Ο Άκης Δείξιμος στο Live News για την κατάσταση της υγείας του: “Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα…” (video)

Από την καραντίνα του σπιτιού του, ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορoνοϊό. Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS το απόγευμα της Δευτέρας και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και τον μοναδικό του φίλο στην καραντίνα, που δεν είναι άλλος από τον σκύλο του.

Ο τραγουδοποιός, που δηλώνει ορφανό κρούσμα, διαγνώστηκε θετικός μέσω τεστ COVID-19, την περασμένη Τρίτη, και όπως λέει, δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού και πώς μπορεί να κόλλησε.

«Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα. Τα δέκατα αυξήθηκαν. Έχω 38 πυρετό, προσπαθώ να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου με καλό φαγητό, βιταμίνες. Τη Δευτέρα είχα τα πρώτα δέκατα, πολύ έντονο πονοκέφαλο, ημικρανία και σιγά σιγά ο πυρετός γινόταν εντονότερος. Μέχρι τώρα το περνάω ήπια» είπε ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο πολύ τον βοηθά που έχει μαζί του τον πιο πιστό του φίλο, το γαλλικό μπουλντόγκ του, το οποίο και έδειξε στην κάμερα.

Μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook, ο ίδιος ο τραγουδοποιός, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους ότι νοσεί από COVID-19, όπως και τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, αφού ο Άκης Δείξιμος είναι και αντιδήμαρχός πολιτισμού.

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει το γεγονός ότι έχω COVID, πάει να πει ότι πρέπει να κλειστό στο σπίτι, να μην δω κανέναν άνθρωπο, να παραμείνω γενικότερα μόνος μου, ασφαλής και να κρατήσω ασφαλείς και τους υπόλοιπους γύρω». Ο κ. Δείξιμος τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στον ιό, ο οποίος βρίσκεται παντού.

Read More

And More