Ο Άρης Σοϊλέδης στη δεύτερη θέση του Survivor – Η Μαρία Αντωνά και οι «εκρήξεις» του στο παιχνίδι

Φινάλε για το Survivor 2022 με τον Άρη Σοϊλέδη να τερματίζει στην δεύτερη θέση μετά την πρωτιά του Στάθη Σχίζα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους παίκτες – προσθήκη του φετινού Survivor, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Φανατική του θαυμάστρια η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωρίστηκαν το 2017 μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια δυνατή έλξη. Όλοι μιλούσαν από την αρχή της σχέσης τους για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, κάτι που έχει αποδειχτεί περίτρανα πέντε χρόνια μετά!

«Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας» είχε εξομολογηθεί πριν δύο χρόνια η Μαρία Αντωνά.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Η κινηματογραφική πρόταση γάμου

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Αντωνά διοργανώνοντας τα πάντα στην εντέλεια προκειμένου να εντυπωσιάσει την καλή του.

«Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύω για το υπόλοιπο της ζωής μας», είχε αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης στη λεζάντα της ανάρτησής του, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@soiledis11)

«Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είχε δηλώσει αργότερα η Μαρία Αντωνά για τον σύντροφό της.

Άρης Σοϊλέδης – Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου.

Άρης Σοϊλέδης στο Survivor

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αρκετές φορές βρέθηκε στο επίκεντρο του Survivor, αφού τον είδαμε να ξεσπά μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στο στόχαστρο ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο είχαν έρθει αντιμέτωποι, μετά τα σχόλια του φαρμακοποιού για το προφίλ του Άρη Σοϊλέδη αλλά και το πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει το έπαθλο του Survivor σε περίπτωση που το κέρδιζε

«Κάθε του κουβέντα έχει μεγάλη έπαρση», είπε αρχικά ο φαρμακοποιός του Survivor. Στη συνέχεια συζητώντας με τον συμπαίκτη του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε για τον Άρη Σοϊλέδη: «Τι έλεγε ο άλλος χθες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο!

Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα θα κάνω το άλλο», ήταν τα λόγια του Σπύρου Μαρτίκα.

Ο Άρης Σοϊλέδης βγήκε εκτός εαυτού σε ένα από τα συμβούλια του νησιού μετά από έντονη διαφωνία με τον Τάκη Καραγκούνια. Οι σκηνές που ακολούθησαν ανάγκασαν την παραγωγή να διακόψει για λίγο τα γυρίσματα.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ «παγώνοντας» τους συμπαίκτες τους που παρακολουθούσαν άφωνοι τον απίστευτο καβγά.

Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τον Γιώργο Ταλάντσεβ να σέβεται τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια. Τότε η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Survivor, όπως και δήλωνε με την είσοδό του στο παιχνίδι. Ο ίδιος μπορεί να μην κέρδισε την πρωτιά, κατάφερε ωστόσο να ανταπεξέλθει σε αρκετές δυσκολίες, ενώ πλέον είναι πανέτοιμος για μια νέα καθημερινότητα δίπλα στην Μαρία Αντωνά.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Read More

And More