Ο Δάσκαλος: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από πολυετή αναμονή κοινού, είναι και πάλι στο Mega με νέο σίριαλ που αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος τους επόμενους μήνες. Ο Δάσκαλος, όπως θα είναι ο τίτλος του, βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης και στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, το 2022, θα βγει στον αέρα το πρώτο από τα εννέα επεισόδια.

Ωστόσο, πριν καν διαρρεύσει οτιδήποτε για την υπόθεση της νέας σειράς, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων πως το σίριαλ δήθεν περιγράφει τη σχέση ενός δάσκαλου με ανήλικη μαθήτρια. Η πραγματικότητα, όμως, καμία σχέση δεν έχει με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Δάσκαλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης;

Το zappIT εξασφάλισε αποκλειστικά τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά υψηλής αισθητικής με άκρως ενδιαφέρον σενάριο που έρχεται στο Mega και τις μοιράζεται σήμερα μαζί σας.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο Ορέστης δεν είναι δάσκαλος Λυκείου, όπως ανυπόστατα διέρρευσε το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, η γυναίκα ηρωίδα, η Κλέλια, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανήλικη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, ο Ορέστης είναι μουσικός. Επισκέπτεται το όμορφο νησί των Παξών προκειμένου να στήσει το Φεστιβάλ Μουσικής. Εκεί γνωρίζει την νεαρή αλλά ενήλικη Κλέλια.

«Ο Δάσκαλος» είναι το υποκοριστικό με το οποίο φωνάζουν οι ντόπιοι τον Ορέστη, λόγω της μουσικής του παιδείας.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως το σενάριο δεν αναφέρεται σε κανέναν καθηγητή Λυκείου και σε καμία ανήλικη μαθήτρια.

Το σενάριο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappIT, οκτώ βασικούς πρωταγωνιστές. Και οι οκτώ εμπλέκονται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, με αφορμή την παρουσία του Ορέστη στο νησί και την μουσική.

Read More

And More