Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σχολιάζει τη νίκη της Άννας Μαρίας: “Δε θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της” (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης του Big Brother σχολίασε τη νίκη της Άννας Μαρίας στο ριάλιτι αναφέροντας πως πιστεύει ότι η Άννα Μαρία μέσα της γνώριζε πως θα είναι νικήτρια και χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδρασή της.

«Τι να πρώτο σχολιάσω. Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, ξέρεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει. Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, για αυτό έφτασε εκεί που έφτασε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση αποκαλύπτοντας πως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν είχαν καμία επαφή και τονίσε πως δε θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

«Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της».

Read More

And More