Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φοράει και πάλι τον… σκούφο του! Μάθε πότε και πως επιστρέφει στους δέκτες μας.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φοράει και πάλι τον… σκούφο του και επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας, υποσχόμενος να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό ταξίδι, το οποίο εννοείται πως θα φέρει την δική του ξεχωριστή σφραγίδα.

Στην μετά “Master Chef” εποχή και μετά από περίπου ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, είναι πανέτοιμος να μας κλείσει ξανά πολλά τηλεοπτικά ραντεβού και μάλιστα; Αυτή τη φορά ο γνωστός chef έχει και παρέα!

Ο Δημήτρης θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας και θα έχει στο πλευρό του, τον καλό του φίλο Ηλία Φουντούλη, μιας και η αλήθεια είναι πως πάνω από ένα πιάτο έχουν γεννηθεί πολύ μεγάλες φιλίες.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Όμως, φτάνει μόνο αυτό; Και βέβαια όχι… Το θέμα είναι ότι ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά.

Αλλά και πάλι, δεν φτάνει μόνο αυτό ή μάλλον δεν τους φτάνει μόνο που αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα.

Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους, αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…

“Food n’ Friends” είναι ο τίτλος της εκπομπής, η οποία έρχεται στους δέκτες μας από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40 στον ΣΚΑΪ

 

Read More

And More