Ο Γιώργος Καρτελιάς επέστρεψε στο πλατό του Breakfast@Star: «Δεν μπορεί να το χρεωθεί όλο η Ελίνα Παπίλα»

Καλεσμένος στο Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος την περσινή σεζόν βρισκόταν στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star με την Ελίνα Παπίλα.

«Υπήρχε χημεία αλλά ήθελε περισσότερο χρόνο. Δεν είχαμε τσακωθεί δεν είχαμε τίποτα. Δεν είχαμε τη χημεία που είχαμε στο ραδιόφωνο. Αν ήμασταν και στην τηλεόραση τρία χρόνια θα το είχαμε βρει», ανέφερε αρχικά για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα.

Σε ερώτηση για το εάν συνεργαζόταν ξανά τηλεοπτικά με την Ελίνα Παπίλα, ο Γιώργος Καρτελιάς απάντησε: «Επειδή είμαι άνθρωπος των ευκαιριών και πάντα δίνω ευκαιρίες, ναι θα έδινα μια ευκαιρία, αλλά τώρα που έχω μια γνώση 5 πραγμάτων, τότε δεν είχα τίποτα».

Τέλος, ο Γιώργος Καρτελιάς κατέληξε για την περσινή του εμπειρία στο πρωινό του Star: «Είμαι ένας άνθρωπος με αυτοσαρκασμό, πλάκα, αλλά αυτό δεν έρχεται μόνο του, κάποιος πρέπει να σου δώσει το τυράκι, αν το έκανα μόνος μου θα φαινόμουν ηλίθιος. Δεν μπορούμε να το ρίξουμε στην Ελίνα όλο αυτό, ήμασταν 5 άτομα μαζί, δεν μπορεί να το χρεωθεί η Ελίνα, ήθελε χρόνο όλο αυτό», είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Read More

And More