Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στα ειρωνικά σχόλια του Snik: «Αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ…»

Στα ειρωνικά σχόλια μέσω Instagram του Snik θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό». Ο δημοφιλής τράπερ έκανε δυο αναρτήσεις στα social media με αποδέκτη τον γνωστό παρουσιαστή. 

«Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο. 

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει “γυμνοσάλιαγκας”. Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…» τόνισε ο παρουσιαστής.  

Read More

And More