Ο Γιώργος Μαργαρίτης απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show

Απόψε, Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον αυθεντικό ερμηνευτή του λαϊκού τραγουδιού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θυμάται τα πρώτα του βήματα στο πάλκο και τη στήριξη που είχε από μεγάλα ονόματα, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης. Σε μια κατάθεση ψυχής, εξηγεί πώς ο Τάκης Σούκας τον έκανε να κόψει τον τζόγο, που όπως λέει τον καθήλωσε για 10 χρόνια. Στη συνέχεια, μιλάει για τη νέα γενιά των τραγουδιστών τους οποίους και ευχαριστεί, που λένε τα τραγούδια του.

Πώς αισθάνεται για τον γιο του, Κώστα Μαργαρίτη, που κάνει τα δικά του βήματα στο τραγούδι; Γιατί δεν τον κουράζει ποτέ η νύχτα; Θα μπορούσε να ζήσει στην Αμερική για πάντα; Ποιο τραγούδι, που έκανε πρόβα, τελικά το πήρε ο Στράτος Διονυσίου; Τέλος, μιλάει για τις περιοδείες που ετοιμάζει σε Αμερική και Καναδά, αλλά και για τα άμεσα επαγγελματικά του σχέδια.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show» έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Γωγώ Παπαδιονυσίου ή αλλιώς MamaTsita. Η πρώτη Ελληνίδα trader πιστοποιημένη για το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, που παράτησε τη γιάπικη ζωή της επειδή ήθελε να είναι κοντά στα παιδιά και τον άντρα της. Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα που δουλεύει όλη της τη ζωή να αφοσιώνεται στην μητρότητα; Γιατί ζει μόνιμα στο Λουτράκι; Πώς ξεκίνησε να κάνει food blogging και πώς προέκυψε το MamaTsita;

 

Γιατί δεν θέλει να την αποκαλούν σεφ; Γιατί δεν θα δεχόταν να δουλέψει σε μια καθημερινή εκπομπή; Τέλος, η γλυκιά MamaTsita εξηγεί με απλό τρόπο πώς καταφέρνει να κάνει προσιτή τη μαγειρική της στο ευρύ κοινό και μιλάει για τα καινούργια της επαγγελματικά σχέδια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164