Ο Γιώργος Παπαδάκης παραδέχεται: “Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού” (video)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Παπαδάκης και συζήτησε με την Ρίτσα Μπιζόγλη για ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος και δεν είναι άλλο από το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

“Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε αν το κάνουν μαζί όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να γίνει είναι η σωστή ενημέρωση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι – και είναι αρκετοί – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχουν κάποιες αμφιβολίες, κάποια ερωτηματικά.

Θα πρέπει λοιπόν να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια για την ενημέρωσή τους και δεν μιλάμε για τους αρνητές. Στο διαδίκτυο ακούγονται πολλά από ανθρώπους που έχουν μία επιστημονική γνώση, αλλά αυτή πρέπει να τη μοιραστούν με τους συναδέλφους τους για να βγει ένα συμπέρασμα. Για να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ανοσίας στο 60% – 70% θα πρέπει και αυτό το ποσοστό του πληθυσμού να κάνει το εμβόλιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More