Ο Γιώργος Χρανιώτης παρενέβη στο Πρωινό: “Το δικό μου περιστατικό δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη Σοφία Μπεκατώρου”

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη και στην ON Time μιλώντας πρώτη φορά για ένα περιστατικό που έζησε όταν ήταν νεαρός ηθοποιός, στις αρχές της καριέρας του, όταν ένας σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του και του την έπεσε.

Κατά τη διάρκεια του Πρωινού, όπου σχολίαζαν τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα που βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Χρανιώτης παρενέβη τηλεφωνικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συγκρίνουμε το δικό μου ατυχές περιστατικό, το οποίο δεν ήταν εγκληματικό, ήταν απλώς μια άκομψη χειρονομία. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη δική μου περίπτωση κατάλαβα τι θέλω και τι δεν θέλω να κάνω σε αυτή τη δουλειά, επίσης έμεινα στη δουλειά αυτή, ο άνθρωπος κατάλαβε πολύ γρήγορα σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι εγώ δεν είμαι διατεθειμμένος και δεν το προχώρησε.

Άρα αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι μια εγκληματική ενέργεια όπως αυτή που έγινε εις βάρος της Σοφίας Μπεκατώρου δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με το δικό μου ατυχές περιστατικό που είχα στα 20 μου χρόνια”.

Δες όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Πρωινό:

 

Read More

And More