Ο Ιάσονας Λαγουτάρης για Αλίκη Κατσαβού: «Είχαμε συμφωνήσει άλλα χρήματα και τα υπόλοιπα δε μου τα έβαλε ποτέ»

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση από τον θίασο της Αλίκης Κατσαβού για να μην λάβει αποζημίωση για το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου για τη συμφωνία την οποία είχαν κάνει με την ηθοποιό για τις παραστάσεις που θα συμμετείχε, ενώ όπως λέει ο ίδιος, δεν του δόθηκε όλο το χρηματικό ποσό της συμφωνίας αυτής.

«Δεν συνεργαζόμαστε πλέον διότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να κάνουμε δύο έργα και στην ουσία δεν συνεχίσαμε γιατί είχαμε κάποια δεδουλευμένα που στην ουσία άλλη συμφωνία είχαμε κάνει και δεν πήρα ποτέ τα χρήματα της συμφωνίας, οπότε έπρεπε να τη λήξω. Δεν υπήρχε συμβόλαιο, μία σύμβαση αορίστου. 

Είχαμε συμφωνήσει για άλλη χρήματα που μου τα έκοψε και έβαλε κάποια χρήματα, ένα ποσό που θεώρησε σωστό η ίδια να μπει για να φανεί ότι με έχει πληρώσει. Τα υπόλοιπα χρήματα δυστυχώς δεν μου τα έβαλε», ανέφερε ο Ιάσονας Λαγουτάρης.

«Με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην πάρω και απόλυση», πρόσθεσε ο ηθοποιός για τη συνεργασία του με την Αλίκη Κατσαβού.

Τι απαντά η Αλίκη Κατσαβού

Από πλευράς της, η Αλίκη Κατσαβού με δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Alpha απάντησε: «Έχει πάρει όλα του τα δεδουλευμένα. Δεν χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις. Είχαμε μια αγαπητή σχέση στη συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο, οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε ταυτόχρονα τις δικές μας παραστάσεις. Ήταν δική του επιλογή να φύγει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164