Ο Ηλίας αποχώρησε από το MasterChef – “Είναι ξενέρα ρε παιδί μου…” [video]

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Iωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα των 23 παικτών. Κάποια τους εντυπωσίασαν και κάποια πάλι όχι!

Οι τρεις κριτές πήραν μια κοινή απόφαση και κατέληξαν πώς οι παίκτες με τα τρία χειρότερα πιάτα στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας ήταν του Ηλία, της Μαριάννας και του Γιώργου.

Οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν vegan παστίτσιο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά. Μετά από αυτή την εξέλιξη κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο, προκειμένου ο παίκτης με τη χειρότερη συνταγή αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Τελικά, το ταξίδι του Ηλία στο MasterChef 4 ολοκληρώθηκε. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στον Ηλία, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Είναι ξενέρα ρε παιδί μου να έχεις βγάλει ένα γευστικό πιάτο και να αποχωρείς λόγω στησίματος, αλλά είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κρίνουν».

Ο νεαρός παίκτης κάθισε απέναντι από τους κριτές και έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας του στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Χαίρομαι που κατάφερα να δοκιμάσετε έστω και ένα πιάτο μου και ήταν γευστικό. Σας ευχαριστώ πολύ» και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο μέντοράς του, Σωτήρης Κοντιζάς, λέγοντας: «Ηλία, ήταν σύντομο. Πρέπει να μου δώσεις το pin μου. Δυστυχώς, χάνω έναν παίκτη από την ομάδα μου».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More