Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου – Η έντονη αντίδρασή της

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή Ευτυχείτε για να μιλήσει για την υπόθεση. Ωστόσο, μια ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως τον ενόχλησε και όπως ακριβώς συνέβη και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και στο Πρωινό, έκλεισε το τηλέφωνο.

Η παρουσιάστρια ρώτησε χαρακτηριστικά τον δικηγόρο για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία. Ο Αλέξης Κούγιας τότε απάντησε “Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα”. Μετά από λίγο, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να του κάνει μερικές ερωτήσεις ακόμη, εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο.

“Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλεφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο” ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

 

Read More

And More