Ο Λάκης Γαβαλάς στο “Μαζί Σου” – Η κόντρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά και το μέλλον του My Style Rocks [video]

Καλεσμένος στο “Μαζί Σου Σαββατοκύριακο” βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα άκρως εκκεντρικό look και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… τον ρόλο της μόδας την περίοδο του κορονοϊού: “Ο κόσμος του luxury δεν καταλαβαίνει από κορονοϊό. Και τώρα θα γίνουν ακόμα πιο luxury… Πρέπει να την αφήσουμε ήρεμη αυτή τη μερίδα ανθρώπων… Αν αυτοί ανακυκλώνουν σωστά το χρήμα που βγάζουν γιατί όχι; Μην λέμε συνέχεια για το luxury, γιατί αυτό δίνει πραγματικά χρήματα σε πάρα πολύ κόσμο…” .

… το μέλλον του My Style Rocks: “Δεν έχω ιδιαίτερες πληροφορίες. Το κανάλι σαφώς και θέλει να έχει ψυχαγωγία. Υπάρχει μια παραγωγή, η οποία εξαρτάται από εξωτερικούς συνεργάτες που είναι από την γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση να έρθουν. Άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα, που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή ο παραγωγός…” .

… την “κόντρα” με τον Τρύφωνα Σαμαρά: “Είμαι tv persona. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά. Αλλά αν δω ότι φοράει κάποιο κάτι που θεωρώ ότι είναι κιτς θα το πω. Ίσως επειδή είναι εύπλαστος, μπορεί να του είπαν να ντυθεί έτσι και να το έκανε.Ήταν κιτς, δεν το παίρνω πίσω… Επειδή είπε ότι με στήριξε, μπορεί να δει κόσμος και να κρίνει πώς ήταν ο καθένας… Το κιτς το καταδικάζω, δεν το ξέρω… Η μνεία μου ήταν στον Στέφανο Βασιλάκη επειδή είχαμε κάνει μαζί το χτένισμα. Όχι ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Δεν παίρνω πίσω κανένα λόγο μου, το θεωρώ υπερ-κιτς. Δεν θέλω να νομίζει ο Τρύφωνας ότι ασχολούμαι…” .

… τις οικονομικές δυσκολίες του: “Και στην εκπομπή που είμαι και όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, τα λεφτά μου το κράτος μου τα πήρε. Πιο φιλανθρωπικό από εμένα δεν έχει κάνει κανείς. Από ότι συμβόλαιο έχω υπογράψει, τα λεφτά μου τα παίρνει όλα το κράτος. Επειδή οι ξένοι παρήγαγαν πολλά χρήματα μαζί μου είναι πάντα δίπλα μου. Με στηρίζουν ακόμα και εκδικητικά προς το κράτος μας  με έχουν βασιλιά… Με περιμένουν σκάφη, χρήματα, να πάρω ό,τι θέλω…” .

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More