Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τη Ρένα Βλαχοπούλου: “Ή θεία μου ήταν “σφιχτή”, μου είπε ότι δεν θα βγάλω ποτέ λεφτά από εκείνη”

Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη θεία του και σπουδαία ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το μάθημα που του έδωσε σχετικά με τα χρήματα. 

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο.

Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, σπίτι και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου.

Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δέκα δραχμές, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει παραστάσεις. Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω παρέα πάντα κερνούσε. Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό», ανέφερε ο Μάριος Φραγκούλης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More