Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής – Η ανακοίνωση

Στο πάνελ μεσημεριανής εκπομπής εντάσσεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου αποκαλύπτει ότι θα συνεργαστεί με την εκπομπή «Έλα να δεις» στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου.

Όπως θα δεις, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε φωτογραφία με τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη, την ώρα που υπέγραφε το συμβόλαιό του.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον όμιλο του OMEGA Channel. Ο Μαυρίκιος εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

«Η συνεργασία του ομίλου με τον Μαυρίκιο θα είναι πολυεπίπεδη και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι σημαντική η συμβολή του σε διάφορους τομείς. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άρχισε την καριέρα του στη μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.

Δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο ο Μαυρίκιος υπόσχεται έναν αέρα ανανέωσης στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα. Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου υπογράφηκε στα γραφεία του OMEGA και το συμβόλαιο στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη», αναφέρεται επίσης, στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δες την ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Read More

And More