Ο Μίνως Θεοχάρης για την προσωπική του ζωή: «Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα, είναι κάτι που με προβληματίζει»

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την πορεία του, τις έντονες στιγμές και τα παιδικά του χρόνια. 

«Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Από την εφηβεία μου ‘’πετάω’’ τα πάντα γιατί δεν περνούσα καλά», είπε ο Μίνως Θεοχάρης.

«Νιώθω ότι η δική μου γενιά έμαθε να δουλεύει σκληρά και δεν έμαθε να τα έχει έτοιμα. Δεν έχουμε μάθει να είμαστε τεμπέληδες», σχολίασε ο Μίνως Θεοχάρης στη συνέχεια.

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, εξομολογήθηκε: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή δέκα μέρες πριν γεννηθώ. Ευτυχώς είχα τον πατριό μου με τον οποίο μεγάλωσα και τον παππού μου, υπήρχαν δύο άνθρωποι οι οποίοι και δεν με άφησαν να το νιώσω αυτό έντονα και κάλυψαν τη θέση του βιολογικού μου πατέρα και με το παραπάνω».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Μίνως Θεοχάρης δήλωσε: «Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα πολύ καλά σε αυτό το πεδίο, όσο καλά θα ήθελα και είναι κάτι που με προβληματίζει αυτό. Όταν ερωτεύομαι είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα»

Ο Μίνως Θεοχάρης σκηνοθετεί το μιούζικαλ «Απλή μετάβαση» στο Ακροπόλ, ενώ στις 8 Μαρτίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ενσαρκώνει την πιο εμβληματική gender queer περσόνα του σύγχρονου μουσικού θεάτρου παγκοσμίως στο πανκ, ροκ μιούζικαλ «Hedwig and the angry inch» 

Επίσης παίζει στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο Εθνικό Θέατρο.

 

Read More

And More