Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μελίνα Ασλανίδου σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό show με μοναδικές εκπλήξεις!

Το Open υποδέχεται το 2019 με αγαπημένα τραγούδια, χορό, κέφι και εκλεκτούς καλεσμένους, σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις -που ξεκινούν όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Νίκος Κοκλώνης, καλωσορίζει στο ξεχωριστό αυτό ρεβεγιόν τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ταξιδέψει δημοφιλείς Έλληνες στους πιο μαγικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Open New Year, μας ταξιδεύει από το 2018 στο 2019 παρέα με τον μεγαλύτερο σύγχρονο ερωτικό ερμηνευτή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στο Οpen New Year, με τον Νίκο Κοκλώνη να του επιφυλάσσει έναν ξεχωριστό guest: το γιο του Γιώργο Κακοσαίο, που κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, τραγουδώντας μαζί με τον πατέρα του σε μια μουσική συνάντηση που συγκινεί.

Στις εκπλήξεις της εορταστικής βραδιάς, η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στη σκηνή, αλλά και οι ξεχωριστές παραδοσιακές μελωδίες των αδελφών Ματθαίου και Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη, που έχουν μαγέψει διεθνώς το κοινό με ποντιακή λύρα τους, συστήνοντας την ποντιακή μουσική στην Ευρώπη.

Στο Open New Year έρχεται και η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, χαρίζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Σε ένα παραμυθένιο γιορτινό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, το Open ανοίγει την πόρτα στο 2019, ενώ γίνεται παράθυρο στον κόσμο με συνδέσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι, αλλά και η Disneyland στο Παρίσι, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Με την έλευση του νέου χρόνου, οι καλεσμένοι παίζουν για καλό σκοπό, ενισχύοντας την Κιβωτό Του Κόσμου, που δραστηριοποιείται στη μέριμνα και την προστασία εγκαταλελειμμένων ή παραμελημένων παιδιών.

Το Open New Year έρχεται στο Open, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 22.30 με πολλές εκπλήξεις.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Read More

And More