Site icon TLIFE

Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία ενός παιδιού: “Δεν προχωράει λόγω της συνθήκης. Θα το μάθετε όταν γίνει…” (video)

“Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο… Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα, για να μάθεις, γιατί άλλα πράγματα θα πεις στο παιδί του 2020 και άλλα έλεγες στο παιδί το 1977… Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος αν ξέρω να αγαπάω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς…”. Με τα λόγια αυτά είχε μιλήσει τον περασμένο Ιούνιο ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” για την μεγάλη του επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί.

Το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημέρακι” βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής “Πάμε Δανάη!” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, λοιπόν, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού HELLO! ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τις δηλώσεις του περί πατρότητας και υιοθεσίας, με τον ίδιο να απαντά ανοιχτά.

“Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post (γέλια). Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα. Δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή. Για εμένα είναι πολύ υπέροχο…”, δήλωσε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία ενός παιδιού στο "Πάμε Δανάη"

© 2024 tlife.gr