Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την αποχώρησή του από θεατρική παράσταση – «Έμαθα ποιος είναι και τον πήρα του μίλησα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» μετά την αποκάλυψη ότι συνάδελφός του επικοινώνησε στους συνεργάτες τους ότι δεν ταιριάζουν καλλιτεχνικά με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

«Δεν θα συνεχίσω μαζί τους μετά το Πάσχα. Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο ταλέντο του μόνος του, με όποιον μπορεί να ταιριάξει. Απέχω και πάω στο “Σαν Ψέμα” (η νέα σειρά του Open) Έμαθα ποιος είναι και τον πήρα του μίλησα. Του είπα: “Δεν κάναμε πλάκες πάνω στη σκηνή, δεν περνάγαμε ωραία;” Και μου απάντησε ότι πώς πρέπει να συνυπάρξουμε, εντάξει τώρα δεν θα συνυπάρξουμε», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Όσο για τα συναισθήματά του για την πορεία αυτής της συνεργασίας: «Μια πικρία. Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη δεν υπάρχει κοινή δεοντολογία, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με μια πικρία γιατί επενδύεις σε μια δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και ασχολείσαι με αυτό», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Read More

And More