“Ο Παντζόπουλος μου είπε ότι δεν αποφασίζει αυτός τι θα πάρει από τη Βαρβάκειο, αλλά το αφεντικό. Γυρνάω και βλέπω τη Μενεγάκη”

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, η Άννα Ζηρδέλη μαζί με τον Βασίλη Σίμο μετέδωσαν όλο το ρεπορτάζ. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει τις πασαρέλες και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση στην Βαρβάκειο Αγορά αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου τη χθεσινή του συνάντηση με την Ελένη αλλά και τι αγόρασε για το σαρακοστιανό τραπέζι της.

Διάβασε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις στα social media για τη μετακίνησή της εκτός Δήμου

“Άκου τι έγινε. Είμαι εδώ και έρχεται σε κάποια φάση ένας πελάτης, δεν κατάλαβα με τις μάσκες τώρα τι ακριβώς γίνεται. Του λέω κοίταξε να δεις έχουμε χταποδάκι, καλαμαράκι. Μου λέει ο άνθρωπος “δεν αποφασίζω εγώ αλλά το αφεντικό”. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι ο κ. Παντζόπουλος και γυρνάω και βλέπω την Ελένη! Πήρε πολλά πράγματα, πήρε γαρίδες, κοχλιούς. Τη μεγάλη γαρίδα πήρε! Ήρθε και ο Ηρακλής από το GNTM, κούκλος από κοντά. Ήρθε με την κοπέλα του. Ήταν ψηλή και όμορφη”, αποκάλυψε ο Βασίλης Σίμος.

 

Read More

And More