Ο πρώτος από εμάς: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δίχασε το twitter με την ηλικία του στη σειρά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου η νέα σειρά του ANT1, Ο πρώτος από εμάς

Μια παρέα έξι φίλων, που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, παρά τις διαφορές τους, είναι ενωμένοι σαν γροθιά και έχουν δώσει την υπόσχεση πως δεν θα τους χωρίσει τίποτα.

Η ζωή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η απρόσμενη λιποθυμία του Άλκη τους φέρει αντιμέτωπους με τον πιο μεγάλο φόβο τους, καθώς οι προβλέψεις των γιατρών για την υγεία του Άλκη μοιάζουν δυσοίωνες.

Ο Άλκης αποφασίζει λοιπόν να τρέξει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους του φίλους. Η παρέα, πιο ενωμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για έναν “μαραθώνιο” που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς οι γιατροί ενημέρωσαν τους φίλους του Άλκη για τον όγκο στον εγκέφαλό του. Η ανακοίνωση «πάγωσε» τη παρέα η οποία στέκεται ως «βράχος» δίπλα στον Άλκη και στη νέα καθημερινότητα που επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλους.

Οι χρήστες του twitter στην πλειοψηφία έκαναν θετικά σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς, ωστόσο αρκετά tweets είχαν να κάνουν με την ηλικία του «Άλκη» καθώς το σενάριο θέλει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη να είναι 42 ετών και πατέρας ενός κοριτσιού. Ο ηθοποιός είναι γεννημένος το 1986 (37 ετών).

 

 

 

 

 

 

 

Δες παρακάτω περισσότερα tweets για την πρεμιέρα της σειράς:

 

 

 

 

 

 

 

 

Δες επίσης: Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο TLIFE: «Ονειρεύομαι να φωτογραφίσω την Μόνικα Μπελούτσι»

Read More

And More