Στο T-live

Ο ράπερ που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για κλοπή αποσκευών απαντά πρώτη φορά: «Πήγαινα τις βαλίτσες στο γραφείο απολεσθέντων»

Ο Ν.Ο.Ε., ο ράπερ που συνελήφθη και κατηγορείται για κλοπή αποσκευών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που τον φέρνει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Ο δημοφιλής μουσικός έδωσε τη δίκη του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν. 

«Κατά τις 3.30 το μεσημέρι είδα κάτι βαλίτσες από την πύλη 4. Στη συνέχεια, συνέχισα, έκανα τη δουλειά μου και επέστρεψα και ήταν εκεί οι βαλίτσες. Τις περισύλλεξα, τις έβαλα πάνω στο καρότσι -επειδή όμως ήταν ιδιαίτερα βαριά η μία- και θα τις πήγαινα στα απολεσθέντα. Έξω είχε πολλή κίνηση, συνέχισα να καθαρίζω και την ώρα που άδειαζα ένα κάδο, με πλησίασαν οι αστυνομικοί και μου είπαν να πάω στο καρότσι. Τους είπα κατευθείαν ότι εκεί βρίσκονταν δύο βαλίτσες, σε εμφανές σημείο. Επέλεξα να αδειάσω τους κάδους, πριν πάω στα απολεσθέντα. Δεν έφυγα από το αεροδρόμιο» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε ο ράπερ που εργάζεται στο αεροδρόμιο τους τελευταίους επτά μήνες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα περιστατικό απώλειας αποσκευής. Μάλιστα, τόνισε πως βοηθάει και συμπαραστέκεται στους ανθρώπους που αναζητούν τα πράγματά τους. 

Ζωντανά στην εκπομπή του Alpha, μίλησε και ο δικηγόρος του ράπερ, κ. Μιχάλης Λιαπάκης.

Read More

And More