Ο σεναριογράφος του “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” μιλά για την απομάκρυνση Φιλιππίδη και το μέλλον της σειράς

Ο σεναριογράφος της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και διευκρίνισε τι θα γίνει με τον ρόλο του Παρασκευά και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά.

“Ο ρόλος του Παρασκευά δεν θα υπάρχει πια, το επιβεβαιώνει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Σε έναν μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνεται ότι τη θέση του Παρασκευά θα πάρει ένας άλλος ρόλος, μάλλον αυτός του αδερφού του. Μάλλον θα υπάρχει αφήγηση για να γίνει η μετάβαση. Τα ονόματα τα ακούμε και εμείς, απλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω… πιθανόν κάποιο από αυτά να ισχύει. Στην παρούσα φάση η λογική είναι να απομακρυνθεί και ο ηθοποιός και ο ρόλος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την απομάκρυνσή του από τη σειρά, από την εταιρεία παραγωγής μισή με μια ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ καθώς μέχρι τότε υπήρχε έντονη φημολογία πως θα παραιτηθεί για λόγους υγείας.

Read More

And More