Ο ΣΚΑΪ κινείται νομικά κατά της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Τι απαντά το κανάλι (video)

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η παρουσιάστρια του Pop Up σχολίασε αρνητικά την σέξι εμφάνιση της ξανθιάς παρουσιάστριας, με την Ιωάννα να δηλώνει πως τα σχόλια ήταν άκρως σεξιστικά. Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε πως η νομική υπηρεσία του ΣΚΑΪ παρακολουθεί καθημερινά την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το ΤLIFE επικοινώνησε με το κανάλι του Φαλήρου το οποίο διέψευσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά τονίζοντας: “Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα”.

Ωστόσο στην εκπομπή ειπώθηκε, ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί νομικά μετά από όλα αυτά που έχουν προκύψει. Ο ΣΚΑΪ κοιτάει ενδελεχώς τα αποσπάσματα του Pop Up για να εξετάσει το ενδεχόμενο νομικής αντίδρασης. Το κανάλι στηρίζει απόλυτα την Ιωάννα Μαλέσκου, αν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλώνει θύμα και όχι θύτης σε όλη αυτή την κατάσταση.

Δες το βίντεο:

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι δύο παρουσιάστριες θα δώσουν τα χέρια ή θα τραβήξουν τη νέα αυτή κόντρα στα άκρα…

Read More

And More